onsdag 24 september 2014

Reklam för Bästa sättet att få ut reklam snabbt och enkelt för företag genom Tourn!


Reklam för Bästa sättet att få ut reklam snabbt och enkelt för företag genom Tourn når du ca 6500 bloggar som har sina läsare och då blir det många läsare vi pratar om . 
Du kan nå många många läsare genom bloggar då de har sina läsare redan och alltid kommer det nya nyfikna varje dag. Enkelt att nå läsare genom bloggar som redan från grunden har sina trogna istället för att lägga ut reklam genom banners ,facebook eller google där man mer får vänta och att läsarna söker sig fram. Företag som vill göra reklam eller marknadföra sig genom olika kampanjer så är Tourn Verkligen ett lätt sätt att komma i kontakt med många bloggar som kan kan skapa kontakt med och samarbeten , där bloggarna skriver inlägg om just det du vill göra reklam/marknadföra . Du bestämmer hur mycket du vill lägga på kampanjen 200 -200 000kr och du bestämmer vad det ska handla om genom Tourn får du enkelt kontakt med bloggare som är redo att skriva sina blogginlägg . Och Vips har man nått många fler läsare och besökare till det man vill göra Reklam eller marknadsföra . Det är ett enkelt sätt att nå en större marknad med trogna läsare och nya besökare. Det finns många som följer bloggar och tycker det är mer intressant att läsa inlägg än att bara trycka på en banner som man råkar komma förbi. Bloggar är oftast med i olika nätverk så man når ännu fler läsare. 

Reklaminlägg för Reklamen på Tourn kan ditt företag skapa ditt eget samarbete med bloggare och behöver inte leta längre , de finns redan där . Enkelt snabbt sätt få ut reklam och marknadsföra sig det finns många företag som redan använder sig av den här metoden och som bloggare kan jag bara säga att det är verkligen roligt . Man får mycket inspiration som bloggare och kan tjäna en slant på det med . Det är en Vinn , Vinn för alla . Börjar du bli lite nyfiken ? Vänta inte kolla in redan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar